PLATO zet u in de bloemetjes (OVL)

Uw PLATO-traject is recent afgrond en hopelijk kijkt u er tevreden op terug. Dit laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom nodigen wij u, en alle aflopende PLATO-groepen van editie 25 uit, op woensdag 27 april vanaf 7.30 uur uit in de Voka-Box in Gent. De kans om uw collega-platonisten, ook uit andere groepen, terug te zien. Wij verrassen u met een gezond en lekker ontbijt.

In dezelfde periode vindt in Gent de Floraliën plaats. Speciaal voor dit bijzonder event, wordt de Voka-box helemaal in een betoverend groen kleedje gestoken door topfloriste Gudrun Cottenier. In dit prachtige exclusieve kader zetten wij u graag letterlijk in de bloemetjes.

Tijdens het ontbijt voorzien wij inspirerende getuigenissen en tips over het belang van een gezonde voeding, voldoende sport of beweging en een goede work-life balance. Mens sana in corpore sano in de praktijk.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar plato.ov@voka.be of bel 052 33 98 04.


Wanneer ?

Woensdag 27 april 2016
Van 7.30 tot 10.00 uur

Waar ?

Voka - Kamer Van Koophandel Oost-Vlaanderen
Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Gratis voor (ex-)PLATO-deelnemers.