PLATO Save The Date Oost-Vlaanderen met Guy Wollaert

  

 

Guy Wollaert

 

De Gentenaar Guy Wollaert was jarenlang lid van het directiecomité van Coca-Cola. Eind 2015 besloot hij na een dertig jaar durende reis langs 4 continenten een punt te zetten achter zijn 23-jarige carrière bij het bedrijf. Hij waakte er over de kwaliteit en stuurde de multinational en haar innovatieve producten richting nieuwe wereld. Nu adviseert hij bedrijven op zoek naar disruptieve innovatie.

Op dinsdag 25 oktober is hij te gast bij Voka Oost-Vlaanderen en wij zagen het als geweldige opportuniteit om hem uit te nodigen voor een overkoepelende PLATO-sessie. Guy Wollaert zal aantonen hoe een groeistrategie ontwikkeld wordt vanuit ‘future back’ denken: begin bij de toekomst, en richt uw strategie daarop.

U mag zich verwachten aan praktische voorbeelden en inspirerende innovatieverhalen.

Hou deze datum alvast vrij in uw agenda!

 

Praktisch:
PLATO Save The Date met Guy Wollaert op 25 oktober 2016 om 18u
Locatie: Oude Vismijn | Sint-Veerleplein 5 | 9000 Gent

Meer details op de website van VOKA Oost-Vlaanderen

Deelname is gratis.