PLATO Rendez-vous

Bent u ook zoals vele ondernemers op zoek naar een klankbord buiten uw onderneming? Dan biedt PLATO raad! Kom vrijblijvend kennismaken op woensdag 18 januari 2017 om 18u00 bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

 

PLATO Ondernemers

PLATO Ondernemers (Algemeen Management) is bedoeld voor bedrijfsleiders en beslissingsnemers uit KMO’s met groeiambities die zich willen versterken op diverse managementdomeinen. In dit traject brengen we gelijkgestemden samen om in een open maar vertrouwelijke omgeving ervaringen te delen. 
Mogelijke onderwerpen: Missie, visie, strategie, Presentatietechnieken, Timemanagement, Netwerken, Work-life-balance, Communicatie, Peoplemanagement, Marketing en sales, Businessplan, Financiële analyse, enz. Voor het bepalen van deze onderwerpen vertrekken we steeds vanuit de noden en verwachtingen van de groep.

 

Hopelijk mogen we u binnenkort ook als PLATOnist verwelkomen!

Voor meer info en inschrijving: klik hier of contacteer Jana Willems, jana.willems@voka.be+32 11 56 02 56