NO-NONSENSE met Michel De Coster

De spreker van dienst is Michel De Coster (1962), vooral bekend als bassist van De Mens. Daarnaast heeft hij een achtergrond als topmanager bij bedrijven als Bosch Telecom en Belgacom. Tijdens de sessie formuleert hij een antwoord rond het thema "Heart, brain & guts - hoe wordt u een topmanager?"

Wanneer ?
16 november 2015 - 18.30 uur


Locatie ?
ING Antwerpen Metropool
Lange Gasthuisstraat 20
2000 Antwerpen

Programma:
18.30 uur: Ontvangst met hapje en drankje
19.00 uur: Sessie Michel De Coster
20.00 uur: Netwerkreceptie
22.00 uur: Voorziene einde


Opgelet, plaatsen zijn beperkt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar plato.aw@voka.be. Verwittigt u niet? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Heel graag tot PLATO!

 
MEER INFO? Onze PLATO-medewerkers helpen u graag verder: 03 232 22 19 - plato.aw@voka.be