Bal van PLATO in West-Vlaanderen

Op donderdag 19 november nodigen wij jou graag uit voor de tweede Collectieve PLATO-sessie in 2015. Voor de tweede keer organiseren wij het Bal van PLATO. Een exclusieve netwerkavond voor PLATOdeelnemers met een ideale mix van content en kwalitatieve ontspanning. We laten de genomineerden voor de titel "PLATOnist van het jaar" aan het woord. Zo brengen we jou drie sterke ondernemersverhalen en drie straffe managers. De zaal bepaalt zelf wie uiteindelijk "PLATOnist van het jaar" wordt. De avond afsluiten doen we met een walking dinner en het Bal van PLATO.

Programma :

18u30 Aanvang

19u00 PLATOdeelnemers aan het woord

19u50 Verkiezing PLATOnist van het jaar

20u00 Walking dinner en bal

 

Info via het team van PLATO West-Vlaanderen via Matthieu Marisse 056/23.50.64 of via matthieu.marisse@voka.be